ffff

 

St. Patllari

Cia 2Cia 1

Bici NuriaEl grup AMADEU I CIA, va fer la seva primera actuació a finals dels 80. Després de diverses etapes, “AMADEU I CIA” es va consolidar amb la seva formació actual a partir de 1990. Les seves actuacions tenen com a objectiu principal una participació totalment activa per part dels nens, així com un ritme molt ben treballat que afavoreix la interacció constant amb els músics.

L’espectacle BALLARUGA de BALLS,  consta de danses col·lectives, balls de parelles, cançons, jocs, etc., bàsicament d’arrel tradicional, també hi ha músiques d’ara: polques, boogies, rock & roll, etc. Totes per no parar de ballar ni un sol moment!

Recolzat per un so compacte, un animador actua entremig dels nens, fa d’actor damunt de l’escenari i es canvia de roba tan de pressa que ningú no se n’adona.

Les nostres cançons i balls es poden adaptar segons l’edat dels nens i això fa que pugui ser adreçat des dels petits fins als més grans.

Podem actuar al carrer, en una plaça, a l’escola o bé a l’envelat. Només cal un espai on els nens i els pares que s’hi vulguin afegir s’hi puguin moure lliurement.

TAMBÉ FEM ACCIONS  ITINERANTS com la TRICICLETA-ANIMACIÓ

Bici Nuria

I per fer-ho ens inventem, artefactes com la TRICICLETA-ANMACIÓ. Un tricicle sonoritzat que ens permet voltar per un espai festiu i anar-hi oferint petites actuacions musicals d’animació i de circ, amb el nostre xanquer-malabaristes.  Ep! no és un cercavila, són accions que les oferiem anant amunt i avall per una rambla, un passeig, un parc,  d’una plaça a un altre…I tu, quin espai tens per tal que ens hi arribem amb la nostra Tricicleta-Animació?

Menu